Gratis verzending vanaf €75 (BEL & NL)! - Voor 20u besteld, vandaag nog verzonden!

About us

 

Het klinkt waarschijnlijk een beetje cliché, maar al van kleins af leek fashion in mijn genen te zitten en ging er geen dag voorbij dat ik niet met mijn outfit bezig was. Een eigen online winkeltje was een grote droom die ik lang niet durfde na te jagen. 

Door mijn hoofdjob, waar ik werk als ergotherapeut met mensen die een hersenletsel oplopen, besefte ik dat het leven veel te kort is om je dromen aan de kant te schuiven. Samen met de hulp en steun van mijn partner for life, die me altijd op het juiste moment een duwtje in de rug geeft, werd Chique Happens geboren.

De naam Chique Happens is een knipoog naar het leven, maar ook naar de stijl die we brengen: draagbare outfits met een Chique toets. Naast deze zorgvuldig samengestelde collectie fashion items vind je bij Chique Happens ook een volledig zelf ontworpen collectie met limited items. Deze unieke statement pieces maken je look volledig af. Of zoals wij het graag zeggen: CHIQUE!

Ons doel is dan ook om vrouwen gelukkig te maken en zichzelf onwijs zelfzeker te laten voelen in hun outfit. Want echt iedereen verdient het om zich Chique te voelen en dit uit te stralen. 

Ik hoop dat jij Chique Happens even leuk vindt als wij?

En geef toe: we all love a little Chique!

Veel liefs, 

Elise - CHIQUE HAPPENS