Gratis verzending vanaf €100 (BEL & NL)!

Voor 20u besteld, vandaag nog verzonden!

14 dagen retourneren!

Your cart

Your cart is empty

No worries, we've got what you're looking for

Fashion lover since '95

Het klinkt waarschijnlijk een beetje cliché, maar al van kleins af leek fashion in mijn genen te zitten en ging er geen dag voorbij dat ik niet met mijn outfit bezig was. Een eigen online winkeltje was een grote droom die ik lang niet durfde na te jagen. 

Door mijn hoofdjob, waar ik werk als ergotherapeut met mensen die een hersenletsel oplopen, besefte ik dat het leven veel te kort is om je dromen aan de kant te schuiven. Samen met de hulp en steun van mijn partner for life, die me altijd op het juiste moment een duwtje in de rug geeft, werd Chique Happens in augustus 2021 geboren.

Chique

De naam Chique Happens is een knipoog naar het leven, maar ook naar de stijl die we brengen: een zorgvoldug samengestelde selectie draagbare outfits met een Chique toets.

Ons doel is dan ook om vrouwen gelukkig te maken en zichzelf onwijs zelfzeker te laten voelen in hun outfit. Want echt iedereen verdient het om zich Chique te voelen en dit ook uit te stralen. 

Pop-up

Enkele keren per jaar openen we onze pop-up store, waar we jou de mogelijkheid bieden om onze producten in real life te ontdekken en meteen ook te passen.


Er is niets dat ons meer energie geeft dan onze klanten persoonlijk te leren kennen en te ontdekken hoe gepassioneerd ze zijn door onze collecties. Dit geeft ons elke keer weer goesting om op zoek te gaan naar de leukste items voor onze toekomstige collecties!

Houd onze website en socials in de gaten voor onze volgende pop-up! Wij kunnen alvast niet wachten.